КВАНТНА МЕДИЦИНА И ДИЈАГНОСТИКА


  1.                                                                                КВАНТА МЕДИЦИНА

Многу институти, клиники, ординации, факултети и научно-истражувачки центри низ светот секојдневно применуваат и развиваат нови квантни пристапи кон исцелувањето.

Квантната медицина ги спојува најсовремените достигнувања на биофизиката и квантната физика со познавања за енергетските полиња во организмот. Лекувањето во квантната медицина се темели на информацијата што ја содржи секоја материја. При појавата на болест, во материјата постои информација за таа болест, но исто така и претходна информација од моментот кога материјата била здрава, па така со корекција на нарушената фреквенција на електромагнетното поле организмот може да се врати во електромагнетна рамнотежа.

ФРЕКВЕНЦИЈАТА КАКО МЕРНА ЕДИНИЦА ВО КВАНТНАТА МЕДИЦИНА

Секој орган, клетка, емоција и функција во нашиот организам има свој карактеристичен електромагнетен бран со одредена фреквенција, бранова должина и амплитуда. Секое отстапување од таа фреквенција на стабилна состојба или здравје ја нарекуваме болест (или нестабилна состојба).

ЛЕКУВАЊЕ СО ПОМОШ НА КВАНТНА МЕДИЦИНА

Практиките за лекување на квантната медицина се безболни и комфорни за пациентот. Со холистичкиот пристап пациентот се разгледува како целина, односно се лекува човечки организам, а не одредена болка. Потребно е кратко време за да се добијат голем број информации за сите органи и органски системи, т.е. за целосната здравствена состојба на пациентот.50 МИНУТЕН  АНТИ СТРЕС ТРЕТМАН

50 МИНУТЕН АНТИ СТРЕС ТРЕТМАН

                           &nb..

1,200MKD

Откривање на причините за главоболка, мигрена, болка во вратот, загриженост и анксиозност со квантна анлиза

Откривање на причините за главоболка, мигрена, болка во вратот, загриженост и анксиозност со квантна анлиза

Прегледот опфаќа:-Преглед на крвните садови во мозокот и мозочните структури-Преглед на крвните садо..

1,000MKD

ОТКРИВАЊЕ СО КВАНТНА АНАЛИЗА НА ПРИЧИНИТЕ ЗА ХРОНИЧЕН ЗАМОР,ГЛАВОБОЛКА, ВРТОГЛАВИЦА,НЕСОНИЦА, БОЛКИ ВО ТЕЛОТО

ОТКРИВАЊЕ СО КВАНТНА АНАЛИЗА НА ПРИЧИНИТЕ ЗА ХРОНИЧЕН ЗАМОР,ГЛАВОБОЛКА, ВРТОГЛАВИЦА,НЕСОНИЦА, БОЛКИ ВО ТЕЛОТО

Прегледот опфаќа:-преглед на целокупниот ендокрин систем (тиреоидна, надбубрежна жлезда,хипофиза,епи..

1,000MKD

СКЕН НА ЦЕЛО ТЕЛО СО КВАНТНА АНАЛИЗА И ИЗРАБОТКА НА ВИТАМИНСКИ-МИНЕРАЛЕН-ЕНЗИМСКИ СТАТУС И ПРЕПОРАКА ЗА СУПЛЕМЕНТИ

СКЕН НА ЦЕЛО ТЕЛО СО КВАНТНА АНАЛИЗА И ИЗРАБОТКА НА ВИТАМИНСКИ-МИНЕРАЛЕН-ЕНЗИМСКИ СТАТУС И ПРЕПОРАКА ЗА СУПЛЕМЕНТИ

ЦЕНТАР ЗА БРЗА  ДИЈАГНОЗА И ПРИРОДНО ЛЕКУВАЊЕ ВИ НУДИ БРЗО, ЛЕСНО, ЕФИКАСНО и ЕД..

3,000MKD 6,000MKD

Брзо лесно, едноставно,безболно испитување на причините за расеаност, заборавеност, намалена концентрација, замор, потешко учење со квантна анализа

Брзо лесно, едноставно,безболно испитување на причините за расеаност, заборавеност, намалена концентрација, замор, потешко учење со квантна анализа

Немање концентрација, расеаност ,заборавеност,збунетост,  губење на работите, дезориентираност,..

1,000MKD

ОТКРИВАЊЕ НА ПРИЧИНИТЕ ЗА  ДЕБЕЛИНА, СПОР МЕТАБОЛИЗАМ ,ЧУВСТВО НА ОТЕЧЕНОСТ НА ТЕЛОТО СО МЕТОДОТ НА КВАНТНА АНАЛИЗА.

ОТКРИВАЊЕ НА ПРИЧИНИТЕ ЗА ДЕБЕЛИНА, СПОР МЕТАБОЛИЗАМ ,ЧУВСТВО НА ОТЕЧЕНОСТ НА ТЕЛОТО СО МЕТОДОТ НА КВАНТНА АНАЛИЗА.

Прегледот опфаќа:-преглед на целокупниот ендокрин систем ( тироидната, надбубрежна жлезда, хипофиза,..

1,000MKD

БРЗО, ЛЕСНО, ЕДНОСТАВНО ОТКРИВАЊЕ НА ЗАБОЛУВАЊА НА ГЕНИТАЛИИ И УРИНАРНИ ПАТИШТА КАЈ МАЖИ И ЖЕНИ

БРЗО, ЛЕСНО, ЕДНОСТАВНО ОТКРИВАЊЕ НА ЗАБОЛУВАЊА НА ГЕНИТАЛИИ И УРИНАРНИ ПАТИШТА КАЈ МАЖИ И ЖЕНИ

Прегледот вклучува:-Утврдување на заболувања на бубрезите, бешиката, простата, изводни уринарни пати..

1,000MKD

ОТКРИВАЊЕ СО КВАНТНА АНАЛИЗА НА ПРИЧИНИТЕ ДИАБЕТ И ПОКАЧЕНИ МАСТИ , ЗАМАСТЕН ЦРН ДРОБ, МЕТАБОЛИЧЕН СИНДРОМ, ПОРЕМЕТУВАЊЕ НА МЕТАБОЛИЗМОТ

ОТКРИВАЊЕ СО КВАНТНА АНАЛИЗА НА ПРИЧИНИТЕ ДИАБЕТ И ПОКАЧЕНИ МАСТИ , ЗАМАСТЕН ЦРН ДРОБ, МЕТАБОЛИЧЕН СИНДРОМ, ПОРЕМЕТУВАЊЕ НА МЕТАБОЛИЗМОТ

Прегледот опфаќа:-преглед на панкреас-преглед на тироидната жлезда и надбубрег-испитување на габички..

1,000MKD

ИСПИТУВАЊЕ НА СТРАВОВИ СО КВАНТНА АНАЛИЗА

ИСПИТУВАЊЕ НА СТРАВОВИ СО КВАНТНА АНАЛИЗА

  Стравот е интензивно и непријатно негативно чувство што човекот го доживува кога гледа ..

1,000MKD

БРЗА, БЕЗБОЛНА И ЕВТИНА ДИЈАГНОЗА НА СИТЕ БОЛЕСТИ СИСТЕМОТ ЗА ВАРЕЊЕ (ДИГЕСТИВЕН ТРАКТ) И ХЕМОРОИДИ СО КВАНТНА  АНАЛИЗА И МОЖНОСТ ЗА НАТАМОШНО ПРИРОДНО ЛЕКУВАЊЕ.
КОМПЈУТЕРСКА АНАЛИЗА НА СРЦЕТО, КРВТА КРВНИТЕ САДОВИ ВО СРЦЕТО, МОЗОКОТ, ГРАДНИОТ КОШ АБДОМИНАЛНИТЕ ОРГАНИ, ЕКСТРЕМИТЕТИТЕ И ОЧИТЕ СО КВАНТНА АНАЛИЗА

КОМПЈУТЕРСКА АНАЛИЗА НА СРЦЕТО, КРВТА КРВНИТЕ САДОВИ ВО СРЦЕТО, МОЗОКОТ, ГРАДНИОТ КОШ АБДОМИНАЛНИТЕ ОРГАНИ, ЕКСТРЕМИТЕТИТЕ И ОЧИТЕ СО КВАНТНА АНАЛИЗА

Со методот на квантна анализа, компјутерска анализа на срцето, крвта крвните садови во срцето, мозок..

1,000MKD

БРЗА, БЕЗБОЛНА И ЕВТИНА ДИЈАГНОЗА НА СИТЕ БОЛЕСТИ НА ДИШНИОТ СИСТЕМ И УШИТЕ (КАКО И ПРИЧИНИТЕ ЗА ИСТИТЕ) КАЈ ВОЗРАСНИ И ДЕЦА СО КВАНТНА АНАЛИЗА

БРЗА, БЕЗБОЛНА И ЕВТИНА ДИЈАГНОЗА НА СИТЕ БОЛЕСТИ НА ДИШНИОТ СИСТЕМ И УШИТЕ (КАКО И ПРИЧИНИТЕ ЗА ИСТИТЕ) КАЈ ВОЗРАСНИ И ДЕЦА СО КВАНТНА АНАЛИЗА

Понудата опфаќа: -Откривање на заболувања на дишниот систем кај возрасни како хроничен ринит, с..

1,000MKD

БРЗО  ЛЕСНО, ЕДНОСТАВНО ОДРЕДУВАЊЕ НА ПРИЧИНИТЕ ЗА ОПАЃАЊЕ НА КОСА, И ПРОБЛЕМИ СО НОКТИ СО КВАНТНА АНАЛИЗА (КОМПЈУТЕРСКА АНАЛИЗА)

БРЗО ЛЕСНО, ЕДНОСТАВНО ОДРЕДУВАЊЕ НА ПРИЧИНИТЕ ЗА ОПАЃАЊЕ НА КОСА, И ПРОБЛЕМИ СО НОКТИ СО КВАНТНА АНАЛИЗА (КОМПЈУТЕРСКА АНАЛИЗА)

ИСПИТУВАЊЕТО ОПФАЌА:-Испитување на вируси, габички, бактерии, паразити во кожата на косматиот дел од..

1,000MKD

Прикажани од 1 до 13 од вкупно 13 (1 страна/и)