МАСАЖИ

Корисни ефекти на масажата

Масажата е древно исцелителска техника. Истата има извонредно корисен ефект на сите телесни системи. Ефектите врз системите кој ќе ги нагласиме во понатамошниот текст. Нервниот систем е подложен на длабокото влијаење на применат на масажата. Ефектите на масажата можат да бидат смирувачки седативни, да влијаат олеснително кај нервната раздразливост. Пореметувањето како што се несоница, напнатост, главоболки и останати состојби предизвикани од стрес, реагираат на исцелителската моќ на допирот. Се со цел враќањето на мирот во вознемирениот ум. Алтернативно ефектите на масажата на нервите можат да бидат стимулативни, доведувајќи до зголемената активност  на мускулите, крвните садови и жлездите. вредноста на масажата е непроценлива во случаевите на летаргија и замор.Зен  холистичка масажа на цело тело со масло по избор

Зен холистичка масажа на цело тело со масло по избор

Прегледот го  извршува Др  Дејан Стевановиќ  Телефон 078 219923Студио Аку Сана&n..

750MKD

Пакет 5 - Зен холистички масажи на цело тело со масло по избор

Пакет 5 - Зен холистички масажи на цело тело со масло по избор

Прегледот го  извршува Др  Дејан Стевановиќ  Телефон 078 219923Студио Аку Сана&n..

2,500MKD

Релекс масажа на цело тело со масло по избор третман со BIOPTRON светлина

Релекс масажа на цело тело со масло по избор третман со BIOPTRON светлина

Прегледот го  извршува Др  Дејан Стевановиќ  Телефон 078 219923Студио Аку Сана&n..

700MKD

Пакет 5 - Релекс масажи на цело тело со масло по избор третмани со BIOPTRON светлина

Пакет 5 - Релекс масажи на цело тело со масло по избор третмани со BIOPTRON светлина

Прегледот го  извршува Др  Дејан Стевановиќ  Телефон 078 219923Студио Аку Сана&n..

3,000MKD

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)