Прегледот вклучува:

-Утврдување на заболувања на бубрезите, бешиката, простата, изводни уринарни патишта, камен во бубрег, инфекции, тумори со испитување на тумор маркери, стерилитет, фригидност.

-Утврдување на бактерии, габички вируси во горен и долен уринарен тракт.

-Утврдување на заболувања на гениталиите кај мажи и како воспаление на простата, тестиси, сперматозоиди,  надворешни инфекции во пределот на гениталиите и присуство на кондиломи. 

-Испитување на бактерии, габички, вируси во гениталиите кај мажи вклучувајќи го и Human papiloma virus.

-Испитување на тумор маркери за заболувања кај мажи.

-Утврдување на заболувања на гениталиите кај жени како воспаление и тумори на матката, воспаление и тумори и на јајниците, раничка на грлото на матката, вагинални инфекции, кондиломи.

-Испитување на бактерии, вируси, габички во гениталиите на жената вклучувајќи го и Human papiloma virus кај мажи и жени.

-Испитувања на тумор маркери кај заболувања на женски гениталии


Доколку го купите овој купон добивате можност за натамошно мултидисциплинарно лекување со попуст од 50 % единствено во Македонија. Ова лекување опфаќа  интегративен пристап кој опфаќа Информотерапија, промена во исхрана и балансирање на енергијата.

Прегледот го  извршува Др Весна Нешевска 

 Телефон 078 332 564

Одлично здравје  адреса  Дете Татулиџе бр 8 населба Лисиче Скопје

Напишете коментар или оценка

Забелешка: HTML-от не е преведен!
    Лош           Добар
Captcha

БРЗО, ЛЕСНО, ЕДНОСТАВНО ОТКРИВАЊЕ НА ЗАБОЛУВАЊА НА ГЕНИТАЛИИ И УРИНАРНИ ПАТИШТА КАЈ МАЖИ И ЖЕНИ

  • Шифра на производ: k_5
  • Достапност: На залиха
  • 1,000MKD