Со методот на квантна анализа, компјутерска анализа на срцето, крвта крвните садови во срцето, мозокот, градниот кош абдоминалните органи, екстремитетите, очите, индивидуално испитување на храна која најмногу одговара на  срцето и крвните садови за секој поединец, испитување на интолеранција на над 96 видови на храна која лошо влијае на срцето и крвните садови на телото воопшто.  

 Самото испитување со квантна анализа (компјутерска анализа со квантен анализатор) опфаќа:

-преглед на крвта и коскената срцевина

-преглед на срцевите крвни садови

-преглед на срцевите комори и преткомори

-прегледа на срцевите залистоци (митрален, трикуспидален,  аортен, белодробен залисток)

-преглед на спроводниот систем во срцето

-преглед на итервентрикуларниот систем

-прегледа на постоење на евентуални бактерии и вируси  во срцето со можност за развој на воспаление на срцевиот мускул и залистоците

 -прегледа на крвните садови на вратот (каротидни артерии и вените на вратот)

-преглед на крвните садови во мозокот (лева, десна хемисфера, базата на мозокот, медијалната страна на мозокот)

-преглед на ѕидот на аортата

-преглед на ѕидот на артериските крвни садови во цело тело

-преглед на ѕидот на венските крвни садови во целото тело

-преглед на крвните садови во бубрезите

-преглед крвните садови во стомачната и градна шуплина

-преглед на малите крвни садови како венули, артериоли и капилари

-преглед на крвните садови во очите

-преглед на крвните садови на надлактица и подлактица

-преглед на крвните садови на натколеница и потколеница

-преглед на крвните садови на шаките и стапалата

-преглед на крвните садови во стомачната шуплина и порталниот  систем

-преглед на крвни садови на панкреас и дванаестопалачно црево

-постоење на малигни заболувања на крвта 

-интолеранција на храна и која храна најдобро влијае на срцето и крвните садови.

-преглед на причините за појава на евентуални заболувања од срцево крвниот систем кои се погоре наведени по чакри и акупунктурни меридијани.

Доколку го купите овој купон добивате можност за натамошно мултидисциплинарно лекување со попуст од 40 % единствено во Македонија. Ова лекување опфаќа  интегративен пристап кој опфаќа Информотерапија, Хомеопатија, отстранување на енергетски блокади по чакри и акупунктурни меридијани,  балансирање на исхрана според крвни групи и кинеска медицина   по методот на  5 елементи(дрво, огин, земја, метал, вода).Со оваа единствена метода може да се превенира мозочно крварење(излив)  инфаркт, да се откријат анеуризми како и други заболувања на срцето и крвните садови вклучувајќи тромбофлебитис, атеросклероза, покачен крвен притисок, низок крвен притисок, анемија, малигни заболувања на крвта и останати заболувања на срцето, крвните садови и крвта. Со интегративна медицина единствена во Македонија имате можност за превирање и спречување на појава на тешките последици од заболувања на срцето и крвните садови.

Напишете коментар или оценка

Забелешка: HTML-от не е преведен!
    Лош           Добар
Captcha

КОМПЈУТЕРСКА АНАЛИЗА НА СРЦЕТО, КРВТА КРВНИТЕ САДОВИ ВО СРЦЕТО, МОЗОКОТ, ГРАДНИОТ КОШ АБДОМИНАЛНИТЕ ОРГАНИ, ЕКСТРЕМИТЕТИТЕ И ОЧИТЕ СО КВАНТНА АНАЛИЗА

  • Шифра на производ: k_9
  • Достапност: На залиха
  • 2,000MKD