Special Offers

ОТКРИВАЊЕ СО КВАНТНА АНАЛИЗА НА ПРИЧИНИТЕ ЗА ХРОНИЧЕН ЗАМОР,ГЛАВОБОЛКА, ВРТОГЛАВИЦА,НЕСОНИЦА, БОЛКИ ВО ТЕЛОТО

ОТКРИВАЊЕ СО КВАНТНА АНАЛИЗА НА ПРИЧИНИТЕ ЗА ХРОНИЧЕН ЗАМОР,ГЛАВОБОЛКА, ВРТОГЛАВИЦА,НЕСОНИЦА, БОЛКИ ВО ТЕЛОТО

Прегледот опфаќа:-преглед на целокупниот ендокрин систем (тиреоидна, надбубрежна жлезда,хипофиза,епи..

590MKD 2,000MKD

ПАКЕТ ОД 3 МАСАЖИ  НА ЦЕЛО ТЕЛО И ТРЕТАМАН СО ТОПЛИНА МОКСИБУСТИЈА

ПАКЕТ ОД 3 МАСАЖИ НА ЦЕЛО ТЕЛО И ТРЕТАМАН СО ТОПЛИНА МОКСИБУСТИЈА

Прегледот го  извршува Др  Дејан Стевановиќ  Телефон 078 219923Студио Аку Сана&n..

2,100MKD 3,000MKD

ОТКРИВАЊЕ НА ПРИЧИНИТЕ ЗА  ДЕБЕЛИНА, СПОР МЕТАБОЛИЗАМ ,ЧУВСТВО НА ОТЕЧЕНОСТ НА ТЕЛОТО СО МЕТОДОТ НА КВАНТНА АНАЛИЗА.

ОТКРИВАЊЕ НА ПРИЧИНИТЕ ЗА ДЕБЕЛИНА, СПОР МЕТАБОЛИЗАМ ,ЧУВСТВО НА ОТЕЧЕНОСТ НА ТЕЛОТО СО МЕТОДОТ НА КВАНТНА АНАЛИЗА.

Прегледот опфаќа:-преглед на целокупниот ендокрин систем ( тироидната, надбубрежна жлезда, хипофиза,..

590MKD 1,000MKD

Дијагноза и терапија на несаканите  ефектите на хемо и радиотерапија кај болни од канцер со информотерапија

Дијагноза и терапија на несаканите ефектите на хемо и радиотерапија кај болни од канцер со информотерапија

Испитувањата  се состојат од  следните елементи:- Дијагностицирање  на местата со нај..

1,990MKD 4,000MKD

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)