ЦЕНТАР ЗА БРЗА  ДИЈАГНОЗА И ПРИРОДНО ЛЕКУВАЊЕ ВИ НУДИ БРЗО, ЛЕСНО, ЕФИКАСНО и ЕДНОСТАВНО испитување на целото тело, на сите системи посебно со квантна анализа и изработка на витамински-минерален и ензимски статус и присуство на токсини и алергија со препорака за суплементи


                                                            

Со оваа понуда добивате:

-скен на цело тело, на сите системи ( со испитување на 168 параметри)

-испитување на интолеранција на храна (на 103 видови) 

-испитување присаство на габи вируси бактери вклучуваеќи Хелико бактер пилори и Ешерихија Коли

-Испитување на минерали кои недостасуваат

-Испитување на витамини кои недостасуваат

-Испитување на коензими кои недостасуваат

-Испитување на количината на колаген во поедини системи

-Испитување на соодносот на аминокиселини во телото (кои недостасуваат, кои повеќе се застапени и нивниот сооднос)

-испитување на дигестивниот систем (хранопровод, желудник,тенко црево, дебело црево,слезена,панкреас,црн дроб)

-испитување на ендокриниот систем (хипоталамус,хипофиза, епифиза,надбубрежна, тиреоидна жлезда)

-испитување на глава и врат ( вратни артерии, мозочни артерии,субклавикуларни артерии) и причини за главоболка

-испитување на крвни елементи и коскена срцевина

-Испитување на имуниот и ендокриниот систем

-Испитување на средината во организмот (дали е кисела или базна)

-Испитување на алергии

-Испитување на присуство на тешки метали

-Испитување на присуство на токсини

--Препорака за суплементи

-испитување на дишен систем ( нос,синуси грло, крајници, трахеа,бели дробови,плеура)

-испитување на увото (надворешно,средно и внатрешно уво)

-испитување на срце и крвни садови ( каротидни артерии и вени, градна и стомачна аорта, портална вена,мозочни артерии и вени).

-испитување на коскено зглобен систем (испитување на цела кичма, зглобовите на рамењата,колковите.

  -испитување на уринарнирни патишта и гениталии (бубрези,уретри,мочен меур, детален преглед на гениталии кај мажи и кај жени)

-испитување на коса и нокти

 Прегледот го  извршува Др Весна Нешевска 

 Телефон 078 332 564

Одлично здравје  адреса  Дете Татулиџе бр 8 населба Лисиче Скопје

За ова поуда не постои политика на рефундирање на средствата

Напишете коментар или оценка

Забелешка: HTML-от не е преведен!
    Лош           Добар
Captcha

СКЕН НА ЦЕЛО ТЕЛО СО КВАНТНА АНАЛИЗА И ИЗРАБОТКА НА ВИТАМИНСКИ-МИНЕРАЛЕН-ЕНЗИМСКИ СТАТУС И ПРЕПОРАКА ЗА СУПЛЕМЕНТИ

  • Шифра на производ: dek1
  • Достапност: На залиха
  • 6,000MKD
  • 2,000MKD